Fansat publikojnë lëvizjet joshëse të Norës në diskotekë, “çmend” meshkujt e pranishëm

Nora Istrefi po vazhdon me paraqitjet e saj plot stil dhe tejet tërheqëse.


Ajo gjatë kësaj kohë është shumë e angazhuar në mbrëmje e në koncerte të ndryshme

Në secilën ndeje ajo zgjedh të duket unike në veshje, ashtu edhe në frizurë e në grim.

Ajo mbrëmë ka përformuar në një diskotekë, ku më vallëzimin e saj ka ‘çmendur’ meshkujt.

Vallëzimin joshës të Norës mund ta shihni në videon më poshtë.