Geti bashkon forcat me Onat dhe “Shaulinat”

Një projekt mjaft interesant pritet që së shpejti të publikohet në rep skenën shqiptare.


Janë Ghetto Geasy, Onat, Dj Blunt dhe Real 1, të cilët kanë bashkuar forcat për bashkëpunimin e radhës, shkruan Express.

Kënga do të vijë e realizuar edhe me videoklip, xhirimet e të cilit tashmë kanë nisur.

Ende nuk ka ndonjë datë të saktë se kur projekti do të publikohet për publikun, por kjo pritet të ndodh brenda pak ditësh.