Getinjo dhe Mozzik paralajmërojnë projektin “El Chapo”

Dy rep-artistët dhe njëherësh vëllezër, Mozzik dhe Getinjo, janë më të pëlqyerit në estradën shqiptare.


Ata që në moshë të vogël kishin tentuar të jenë pjesë e industrisë muzikore, kurse tani janë në majat e suksesit.

Sidoqoftë kësaj, në një postim në rrjetin social Instagram, Getinjo ka ndarë disa imazhe nga xhirimet e klipit me Mozzik.

“El Chapo” mban titullin projekti, i cili do të jetë i qasshëm në platformat digjitale më 11 dhjetor.

Producent kësaj radhë do të jetë Rzon Music, kurse për klipin do të përkujdeset Entermedia.

Në fotografitë e publikuara, palët shihet me armë në dorë në një lagje me ndërtesa të vjetra.