Gigi dhe Zayn u bënë prindër dhe postuan foton e parë larg asaj që mbase prisnit

Gigi ka sjellë në jetë vajzën dhe orët e para të mëngjesit postoi foton e parë. Nëse kishit pritur modelen Gigi, këngëtarin Zayn dhe vajzën e tyre, ju themi që kanë zbuluar vetëm dorën e saj dhe të Zayn. Madje foto e Instagramit të Gigit është shkrepur në gjysmë errësirë.


Zayn e ka marrë me shtruar edhe dedikimin duke rrëfyer ndjesitë e tij prej babai të ri dhe lumturisë që po ndjen.


Gigi duhet të jetë lodhur ca nga lindja e ca nga bebi. Kështu që për të parë një foto të të treve bashkë, duhet pritur edhe pak.