Gold AG shokon me mendësinë primitive: Në buzë në publik puthen vetëm kafshët

Gold AG ka qenë i ftuar mbrëmjen e sotme në emisionin “Zemër Luana”.

Gold AG ka realizuar pyetësorin që nuk duhet t’i përgjigjej me frazat “po, jo, mbase, ndoshta”.

Një ndër pyetjet e këtij pyetësori që duhej të realizohej në vetëm 180 sekonda ka qenë: “A do e puthje bashkëshorten në publik?” Por përgjigja e reperit ka qenë paksa shokuese.

Por përgjigja e reperit ka qenë paksa shokuese, dhe shpërfaqë jashtëzakonisht mendësinë e tij primitive.

“Nuk do e puthja gruan në publik, se atë e bëjnë vetëm kafshët”, ka qenë përgjigja e reperit.

Edhe në rrjetet sociale, ai ruan po të njëjtin profil, duke mos qenë tepër i ekspozuar për jetën e tij personale.