Gruaja e Sabri Fejzullahut emocionohet nga fjalimi i Thaçit

Presidenti Thaçi, iu adresua mbrëmë qytetarëve me një video për akuzat që i ka bërë Gjykata Speciale.


Ai tregoi se nuk do jap dorëheqje, derisa nuk konfirmohet aktakuza.

Thaçi, foli edhe për sakrificat e tij gjatë luftës.

Bashkëshortja e këngëtarit, Sabri Fejzullahu e ka postuar foton e presidentit dhe ka shkruar se është emocionuar nga fjalimi i tij.