Hallakatet Era Istrefi, shfaq njërin gjoks dhe e censuron atë me zemër

Era Istrefi është treguar tepër në formë mbrëmë


Këngëtarja kosovare, e cila arriti që të depëtojë në skenën e muzikës botërore nga Kosova, ka postuar tri foto tepër të nxehta në Instagram.

Era ka të veshur një këmishë poshtë së cilës nuk ka të vënë fare jelek dhe në një moment ajo ka treguar gjirin e saj por në thithkë ka vendosur një emotikon zemër.

Kujtojmë se këngëtarja është duke bërë një jetë në mes të Kosovës dhe Londrës, që prej depërtimit në skenën e muzikës ndërkombëtare me këngën BonBon në vitin 2016.