I biri i Almedës del nga operacioni, ajo flet për gjendjen e tij

Djali i Almedës dhe Tolgahanit dje i është nënshtruar një operacioni.


Sipas medieve turke, Efehan, i është nënshtruar një operacioni në kokë, për shkak se i ishin shfaqur cistat dermoid.

Përmes një postimi në Instagram, Almeda ka folur pas operacionit të të birit, i cili është duke u rikuperuar.

Ajo thotë se gjithë ata që na njohin dhe ata që nuk i njohim personalisht, kanë thirrur, dërguar mesazhe e lule, për Efehanin.

Ajo falënderoi doktorin dhe stafin e spitalit që po kujdesen për të birin e tyre, ndërsa falënderon Zotin që Efehan është mirë pas operimit.