Jennifer Lopez s’do të bëjë dasmë, ka plane tjera

Kohët e fundit, këngëtarja dhe aktorja e Jennifer Lopez publikoi një foto me unazën që i kishte dhuruar i fejuari i saj Alex Rodriguez.


Të gjithë filluan të pyesin se kur do të bëhej dasma.

Megjithatë, në një intervistë, këngëtarja tha se nuk janë duke planifikuar ende asgjë, shkruan KP.

“Kam disa projekte të mëdha të biznesit që duhet t’i përfundoj deri në fund të vitit, kështu që me të vërtetë nuk e di se çfarë do të ndodhë dhe nëse duam ta shtyjmë martesën apo të presim”, ka deklaruar Lopez.