Justin dhe Hailey Bieber po bëhen prindër? Kjo është fotografia që ka ngritur dyshimet

Fansat e Justin dhe Hailey Bieber kanë shpikur që dyshja së shpejti do të bëhen prindër për herë të parë.


E gjithë kjo erdhi pasi Justin publikoi një imazh në të cilin shkroi, “Mami dhe Babi”.

E gjithë kjo duket se ishte për vëmendje për arsye se vet ajo u shpreh se të gjithë mund të keqkuptojnë këtë mbishkrim dhe të shpikin lajme të pavërteta. Hailey komentoi që është më mirë të ceket që ata kanë në mbikqyrje një qen, e që mund të quhen prindër të tij.

Dyshja janë martuar në vitin 2018.

Në një intervistë në talk show të Ellen DeGeneres, Justin tha se Hailey ende nuk është e gatshëm për t’u bërë nënë ani pse ai dëshironte të krijojnë se shpejti një familje.