Këngëtarja kap motren prej flokesh live në emision

Këngëtarja Flaka Krelani dhe motra e saj, komentatorja e parë sportive, Qëndresa Krelani, janë të ftuara mbrëmjen e sotme në “Xing me Ermalin”, ku gjatë emisionit zbuluan shumë të pathëna mbi jetën e tyre.


Gjatë emisionit, Ermali u bëri motrave edhe një pyetësor që zbuloi shumë mbi marrdhënien që kanë me njëra-tjetrën.

“Cilën nga ju e ka kapur ndonjëherë motrën tjetër nga flokët?”, ishte njëra nga pyetjet për Flakën dhe Qëndresën.

Në këtë moment Flaka improvizoi sikur po ja kapte flokët Qëndresës dhe tregoi se mund të ndodhë ndonjëherë.