Këngëtarja shqiptare bëhet gaz i botës, e përjeton një prej rrëzimeve më qesharake në tapetin e kuq

Ilira Gashi ka përjetuar një moment të sikletshëm në “BUNTE New Faces Award”.


Ilira Gashi ishte pjesë e organizimit ‘Bunte New Faces Award’ ku ndahen çmime të për vjetshme për emra të njohur të industrisë muzikore në shtetin gjerman dhe atë zviceran.

Këngëtarja nga Shqipëria kishte marrë vëmendje me paraqitjen e saj, ajo u shfaq me një fustan të gjelbër, por jo vetëm veshja ishte ajo që morri vëmendjen, shqiptarja ka përjetuar një moment të sikletshëm gjatë kalimit në tapetin e kuq.

Kamerat ka kapur Ildën duke u rrëzuar gjatë kalimit në qilimin e kuq.