Kim Kardashian e merr seriozisht shkollën, kështu duket në provimin pranues për fakultet

Kim Kardashian po ndjek karrierën si avokate.


Kim është fotografuar derisa po shkonte në universitet për të mbajtur provimin e rëndësishëm në Kaliforni, për t’i mundësuar regjistrimin për të studiuar juridikun.

Ajo duket një studente shumë e përkushtuar, e veshur në rroba të thjeshta, me çantë në krahë dhe materiale mësimore në dua.

Por, ajo që e dallon Kimin me studentet e tjera, është se ajo u paraqit në oborrin e universitetit një një Range Rover dhe me çantë me vlerë 100 mijë dollarë në krahë.

37 vjeçarja, nënë e tre fëmijëve, ka zbuluar për Vogue se ajo po punon 18 orë në ditë për të mësuar për këtë provim.

Edhe babai i Kim, Robert Kardashian ka qenë një ndër avokatët më të njohur në amerikë dhe duket se ajo po ndjek hapat e të atit.

Dedicated: Kim Kardashian carried a binder into her torts exam in Los Angeles on Wednesday as she embarks on her law studies
Keeping it comfy: She made sure to wear a casual outfit so as not to distract from the matter at hand
Exam day: Kim was dressed comfortably in sweats as she hopped out of her Range Rover and into an office building in Los Angeles
Ambition: Kim's binder had the word 'criminal' written on the spine and she carried a cream snakeskin Birkin bag
She's got this! Kim disappeared into an office building after arriving solo
Exam time: Kim shared to her Instagram account on Monday that she was brushing up on her legal terminology ahead of a 'torts test tomorrow'
Diligent: In an Instagram post on Monday, Kim explained the lengths she is going to study for the state bar. She is pictured with her mentors Jessica Jackson and Erin Haney