Kjo është shuma që pagoi reperi Drake për shoqërinë e kësaj femre

Drake pagoi 280.000 funte për gruan që pretendon se e sulmoi atë seksualisht gjatë turneut në Mbretërinë e Bashkuar.


Akuzuesja është Layca Lace, 32 vjeçare e cila ka zbuluar detajet e kësaj pagese dhe një sulmi të mundshëm në gjykatën e New York-ut, ku ka akuzuar reperin Drake.

Ekipi i Drake thotë se ajo po gënjen dhe i ka kërkuar zbatuesve të ligjit të hetojnë. Në deklaratat e saj, modelja amerikane Layla – emri i vërtetë i së cilës është Laquana Morris, pohon se Drake e detyroi atë të kryejë një akt seksual për të.