Kjo është vajza bukuroshe e Mimozës dhe Shkumbinit

Mimoza Mustafa dhe Shkumbin Kryeziu është çifti që për një kohë shumë të gjatë ishin aktivë në skenën muzikore shqiptare.


Ata tani janë më pak prezentë me këngë e projekte të reja mirëpo marrin pjesë herë pas here në emisione të ndryshme muzikore.

Mimoza dhe Shkumbini duket se janë përkushtuar në rritjen e fëmijëve të tyre. E vajza e tyre e madhe ka festuar ditëlindjen, dhe nga fotografia që Mimoza ka postuar në Instagram për nder të ditëlindjes së saj, shohim se sa është rritur ajo dhe sa e bukur është bërë.