Konfirmohet pjesëmarrja e Ledri Vulës në festivalin ‘Sunny Hill’

Reperi i shumë kërkuar kosovar, Ledri Vula do të jetë pjesë e festivalit ‘Sunny Hill’ që mbahet në fillim të muajit gusht në parkun nacional të Gërmisë.


Vula ishte edhe vitin e kaluar pjesë e festivalit, ku kishte krijuar një atmosferë fantastike.

‘Sunny Hill’ fillon me datën 2 gusht dhe vazhdon deri me 4 gusht.

Pjesë e festivalit do të jenë edhe Kida, DJ i njohur, Generik dhe Njomza. Ditët në vijim do të prezantohen edhe artistët e tjerë që do të jenë pjesë e festivalit.