Ky është vendi ku ka filluar pushimet Shyhrete Behluli me bashkëshortin e saj

Shyhrete Behluli ka një karrierë të gjatë muzikore dhe ende po vazhdon të jetë e pranishme me projekte të një pas njëshme muzikore dhe koncerte të shumta.


Por, pas gjithë angazhimeve që ajo ka pasur kohëve të fundit këngëtarja ka vendosur të largohet për disa ditë pushimi.

Shyhreti së bashku me bashkëshortin e saj kanë udhëtuar drejt Turqisë saktësisht në qytetin e Kapadokias.

“Mrekullia e Kapadokios” ka shkruar Shyhreti përkrah një imazhi të postuar në ‘Instagram’.

Kujtojmë që projekti i saj i fundit është kënga ‘Je e Vetmja’ e publikuat pak kohë më parë.