La ‘Për’puthen’, Ledjana falenderon Olsën, Arjanin, Borën dhe mbështetësit

Gjatë emisionit të mbrëmshëm, Ledjana dhe Mevlani dalin nga ‘Për’puthen’.


Pas kaq shumë kohësh dolën, por jo si çift.

Marrëdhënia e tyre është shumë e komplikuar, pasi as ata nuk e kuptojnë, nuk dolën si çift por e pëlqejnë njëri tjetrin shumë.

Ledjana pas dajles ka falenderuar me radhë të gjithë që e kanë mbështetur si nga publiku jashtë ashtu edhe brenda.

Emocionuse janë fjalët për Olsa Muhametin, autoren e programit, për Arjanin, analistin që pranoi shumë këshilla nga ai.

Gjithashtu ajo falenderoj edhe Borën, si dhe fjalë të bukura tha edhe për djalin e Borës, ku kjo e fundit pranoi se Arbori ka të preferuar Ledjanën.

Ledjana gjithashtu ka bërë një postim ku ka treguar edhe gjendjen momentale me Mevlanin, ku është shprehur që nuk janë duke folur për momentin.