Labi viziton mjekët në Viti, dhuron maska për banorët e fshatit të karantinuar

Këngëtari i njohur shqiptar, Labinot Tahiri, ka treguar se ka vizituar disa nga mjekët në një qendër të mjekësisë familjare në Viti.


Këngëtari i cili pozoi me maska pranë doktorëve dhe infermiereve të kësaj QKMF-je, tregoi se duke e pasur të pamundur që të depërtojë në fshatin Stubëll, i cili është i karantinuar,  maskat i la në Viti, dhe më pas ato do t’u dërgohen banorëve në Stubëll.

Ky është postimi i tij i plotë (pa ndërhyrje):

“Tani sapo u ktheva nga Vitia!
Arsyea ishte për ti dhuruar një shumë të maskave pêr mbrojtjen e banorëve!
Për të arritur në Stubëll, nuk patem mundesi të shkojmë në fshatin e trimave shqiptarë sepse ishte urdhur i prerë dhe i cili duhet zbatuar nga policia e shtetit pêrshkak rrezikut të kësaj gjendje të virusit!
Qellimi ishte ti dërgonim maskat por na udhëzuan që ti lëm në qender të mjekësisë e pastaj ata i dergojnë në Stubëll dhe ne i lam në Viti!
Faleminderit edhe personelit kujdestarë për mikpritjen që na e kushtuan!
Edhe pse jeni malsorë atje larg ne jemi me zemer me ju e çdo kend kur ka nevoj!
Zot ruaj shqiptarët nga çdo gjë e keqe.
Labi Ferizaj Kosovë e Shqipërisë”.

 

View this post on Instagram

 

Tani sapo u ktheva nga Vitia! Arsyea ishte për ti dhuruar një shumë të maskave pêr mbrojtjen e banorëve! Për të arritur në Stubëll, nuk patem mundesi të shkojmë në fshatin e trimave shqiptarë sepse ishte urdhur i prerë dhe i cili duhet zbatuar nga policia e shtetit pêrshkak rrezikut të kësaj gjendje të virusit! Qellimi ishte ti dërgonim maskat por na udhëzuan që ti lëm në qender të mjekësisë e pastaj ata i dergojnë në Stubëll dhe ne i lam në Viti! Faleminderit edhe personelit kujdestarë për mikpritjen që na e kushtuan! Edhe pse jeni malsorë atje larg ne jemi me zemer me ju e çdo kend kur ka nevoj! Zot ruaj shqiptarët nga çdo gjë e keqe. Labi Ferizaj Kosovë e Shqipërisë.

A post shared by Labinot Tahiri FKSH✨ (@labinottahiriofficial) on