Leonardo Dicaprio reagon sërish për mbrojtjen e lumit Vjosa

Aktori me famë botërore, Leonardo DiCaprio, sërish i ka dalë në ndihmë iniciativës për të mbrojtur lumin Vjosa në Shqipëri.


DiCaprio i është bashkuar nismës për t’i thënë stop ndërtimit të HEC-eve, rrezikimit të ujit dhe biodiversitetit në zonat përreth këtij lumi.

Në një postim në rrjetin social Instagram, ai ka ndarë pamje të lumit, ndërsa nxiti autoritete shqiptare ta krijojnë sa më shpejt Parkun Kombëtarë Vjosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)