MC Kresha dhe Lyrical Son pjesë e festivalit “Sunny Hill”

Në datat 2, 3 dhe 4 gusht 2019, festivali “Sunny Hill” do të zhvillojë tri netë spektakolare për ata që do të jenë prezentë.


Këngëtarë të shumtë nga arena ndërkombëtare e ajo vendore do të jenë prezentë për të performuar para publikut.

Ndër emrat vendore që do të performojnë janë edhe MC Kresha dhe Lyrical Son, të njohur si “PINT”.

 

View this post on Instagram

 

We had to bring back this amazing duo to the #SUNNYHILLFESTIVAL stage. Give it up for your favourites @tavnikcity @lyricalson ?⚡️

A post shared by SUNNY HILL FESTIVAL (@sunnyhillfestival) on

Lajmin për pjesëmarrjen e tyre e ka konfirmuar faqja zyrtare e festivalit “Sunny Hill”, në Facebook dhe Instagram.