“Më kapi për krahu për të më futur në makinë”, Lei Kraja rrëfen momentin e frikshëm kur një maniak e ndoqi nga pas

Lei Kraja ka rrëfyer disa të pathëna më parë për jetën e saj. Bukuroshja ka treguar një histori, e cila lidhet me periudhën kur moderatorja e sportit jetonte në New York.


Ajo shprehet se ka përjetuar një moment të frikshëm, pasi një maniak e ka ndjekur me makinë nga pas për ta rrëmbyer.

Lei thotë se për t’i shpëtuar rrëmbimit të tij, i është dashur të vrapojë aq shumë sa as vetë nuk e di si ka mundur të shpëtojë.

“Kam qenë në New York dhe kam ndryshuar shumë punë. Bëja 2-3 punë. Kthehem natën vonë, kot nuk mora as taksi as uber apo tren. E kisha shumë afër shtëpinë me thënë të drejtën. Kaloj në një garazh/parking për më shkurt. As mami im nuk e di këtë sepse nuk dua të frikësohet. U ndezën disa makina, më ndoqi një person edhe më kapi për të më futur në makinë. Nuk e di si kam shpëtuar. Nuk besoj që kam vrapuar më shpejt në jetën time. Isha shumë e frikësuar, akoma më kujtohet ai moment në jetën time”, shprehet Lei në “Natë me Aulonën”.

E pyetur se si arriti të shpëtonte, ajo u përgjigj:

“Shkova nëpër shkallë, u futa u fsheha. Ishte episod shumë i frikshëm sepse nuk kishte shumë njerëz nëpër rrugë”.