Më në fund, Dafina dhe Majk sjellin ‘Më fal’

Më në fund u lansua projekti i shumëpritur i Dafina Zeqirit me Majkin.

Dyshja sollën me videoklip këngên me titull ‘Më fal’ dhe ju tashmë e keni në Youtube.

Melodinë e punuan Majki dhe Dafina ndërkohë në tekst ka intervenuar edhe Elinel.