Mes Sindit dhe Shqipes, mësoni kë zgjedh Mevlani

Mevlani i është përgjigjur pyetjeve në “Afterparty-n” e Luanës.


Në njërën nga pyetjet ishte të bëjë zgjedhjen mes dy vajzave, shkruan lajmi.net.

Mevlani u detyrua të zgjedh Sindin apo Shqipen.

Ai nuk tha emrin e asnjërës por u përgjigj me shaka “Silda”

Ndryshe, konkurrenti i “Përputhen” vazhdon të jetë pjesë e emisionit duke pretenduar gjetjen e dashurisë.