Michelle Obama sjell një foto nga fëmijëria, nuk do ta njihni

Michelle Obama tashmë njihet si bashkëshortja e ish-presidentit të Amerikës, Barack Obama.


Dhe në bazë të përshkrimit që ka bërë në postimin e fundit duket se Michelle krah të djathtë e ka vëllain e saj më të madh.

“Për aq gjatë sa mund ta kujtoj, vëllai im i madh Craig ka pasur gjithmonë kthimin tim. Ai është akoma shoku im më i mirë. Faleminderit që gjithmonë mbaje ritmin për mu”, ka shkruar Michelle.

Megjithatë, në foton e fëmijërisë ish zonja e parë duket tërësisht ndryshe, saqë vështirë se mund ta njihni.

Theksojmë se, Michelle 55-vjeçare ishte Zonjë e Parë nga viti 2009 deri në vitin 2017, kur burri i saj u zgjodh president i SHBA-së.