Miss Serbia bën shqiponjën midis Kosovës

Në një organizim ku është zgjedhur ‘Miss Freedom of the World’, kanë marrë pjesë vajza nga vendet e ndryshme të rajonit dhe me gjerë.


E pranishme në këtë ngjarje ishte edhe Miss Serbia, e cila ka bërë shqiponjën.

Në disa fotografi ajo shihet mes Miss Kosovës dhe Miss Shqipërisë.