Morena Taraku kërkon vëmendje: Së shpejti e gjithë bota do ta njoh emrin tim

Këngëtarja Morena Taraku sapo ka bërë një deklaratë shumë të fortë në llogarinë e saj në Instagram që lidhet me faktin se së shpejti ajo do bëhet super e famshme.


Bukuroshja e cila prej kohësh jeton në Turqi, ka deklaruar publikisht se së shpejti e gjithë bota do ta njohë emrin e saj dhe për hir të së vërtetës është mjaft e paqartë ajo se çfarë ka dashur të thotë këngëtarja me deklaratën e bërë.

Pra, Morena nuk ka përmendur asgjë konkrete, thjesht ka shkruar këto rreshta: “Emri im është Morena Taraku dhe së shpejti e gjithë bota do ta njohë emrin tim. Mbajeni mend.”