Naomi Campbell, 50 vjeçarja që nuk di të zbresë nga froni i bukurisë

Naomi Campbell nuk mendon të heqë dorë nga ikona e bukurisë.


Në moshën 50 vjeçare, ajo nuk ka ndërmend të ndalet. Përkundrazi ajo është gjithmonë e gatshme të mahnisë dhe joshë me format e saj trupore, siç bëri në kopertinën e revistës iD.

Ajo shfaqet nudo, me një zbukurim të bërë me pendë, të cilin e mban mbi kokë.

Ajo që tërheq vëmendjen është gjoksi i zbuluar i cili nuk mund të qëndrojë larg vëmendjes së ndjekësve.