Ndoshta nuk e keni ditur, por një aktore e famshme shqiptare ishte pjesë e serialit ‘100 Vitrinat’

Besojmë se të gjithë e mbani mend serialin “100 VITRINAT”, një serial shumë i gjatë.


Historia e këtij seriali zgjati aq shumë sa edhe aktorët ndërroheshin, shtoheshin vazhdimisht.

Ndoshta atëherë nuk e keni njohur, pasi aktorja shqiptare nuk ka gëzuar këtë famë që ka tani, por Elga Ceno ka qenë pjesë e trupës së aktorëve të këtij seriali.

“Jetoja në fshatin ku ato kishin teatrot, si mund të rrija unë pa e provuar. Audicone, audicione, derisa në fund më dhanë një rol të vogël. Kam punuar dhe në backtage, kam ruajtur kontaket, ishte një eksperiencë fantastike”, u shpreh ajo.