New York Times shkruan për reperin shqiptar

Labinot Gashi i njohur në industrinë muzikore si Gashi, është bërë pjesë e gazetës New York Times.


Kjo gazetë i ka kushtuar një artikull të tërë reperit duke thënë se “Ai nuk është për të qëndruar në një vend”.

“Derida rritesha, babai gjithmonë lexonte New York Times dhe do të vërente në të disa histori negative për një shqiptar…2019 djali i tij është në të dhe storia është pozitive.. Ne kemi lajme të mira”, shkruan Gashi.

Ai së fundmi ka realizuar edhe një këngë me Ledrin, e pritet që të vijnë edhe projekte tjera të tij.