Nuk do të besoni sa Ramazana ka agjëruar Naser Rafuna

Aktori Naser Rafuna duket se është edhe një besimtar i devotshëm i fesë myslimane.


I njohur për karakteret e tij të shumta në seriale vendore, aktori Naser Rafuna njihet edhe si një besimtar i devotshëm.

Naseri deri me tani është i njohur me disa rol, por më i njohuri është ai në serialin “Çka ka shpija”, me karakterin Xhek Setra.

Ai i ka bërë thirrje fansave që të pyesin çfarë të donë dhe një prej pyetjeve ishte edhe ajo se a e “agjëroni ramazanit”, përgjigja e aktorit ishte epike…”Që 29 vite, që do të thotë nga fëmijëria e hershme”.