Pak para se të vdiste, Cima përjetoi sulm kardiak

Cima ndërroi jetë nga COVID-19.


E gjendjen se si ishte gjatë kohës sa ka qenë i shtrirë në spital e rrëfeu Adelina Thaçi, e bija e tij.

Ajo tha se Cima ishte intubuar 4 ditë para se të vdes, pastaj, të premtën në mëngjes pësoi sulm kardiak dhe zemra e tij pushojë.

Kujtojmë që Cima vdiq në moshën 71 vjeçare.