Pas ‘Eurovisionit-it’, Visjan Ukcenaj shpërthen i revoltuar me shtetet fqinje

Itali u shpall fituese e ‘Eurovision 2021’, duke marrë 524 pikë nga juria dhe publiku. Shteti fqinjë u përfaqësua nga Maneskin, me këngën ‘Zitti e buoni’.


Shqipëria doli e 21, me 57 pikë. Vendi ynë u përfaqësua nga Anxhela Peristeri, e cila dha një super performancë të këngës ‘Karma’.

Nga 39 shtetet pjesëmarrëse, vetëm 4 prej tyre i dhanë pikë Shqipërisë.

‘Karma’ mori 1 pikë nga Holanda, 2 nga San Marino, 7 nga Danimarka dhe 12 nga Malta.

Shqipëria nuk mori asnjë pikë nga shtetet fqinje dhe kjo nuk u prit mirë nga publiku, por jo vetëm.

Aktori Visjan Ukcenaj ka shpërthyer i revoltuar me anë të një postimi në rrjete sociale.