Pas ndarjes nga Isaac Carew, Dua Lipa në një lidhje me një tjetër

Dua Lipa veç 3 javë pa ndarjes nga Isaac Carew sipas raportimit të mediave të huaja është në një lidhje të re me vëllain e vogël të Bella dhe Gigi Hadid.


Dua është parë shpesh në takime me Anwar Hadid, vetëm 20 vjeç.

Raportohet se gjithçka ka filluar pas disa pushimeve të kaluara së bashku në Los Angeles.

Megjithatë ende nuk ka një konfirmim nga këngëtarja nëse vërtet është lidhur me Hadid.