Pas peticionit të suksesshëm për Netfix, nis peticioni për pranimin e Kosovës në Eurovision

Pas pranimit të Kosovës në Netflix, ka filluar edhe një tjetër peticion.


Kjo nismë ka të bëjë me pranimin e Kosovës në Festivalin Evropian të Këngës, të njohur Eurovision.

Ky peticion është krijuar në formë online, si dhe këtu mund të nënshkruani atë.

“Kosova ka dëshmuar se ka potencial për të prezantuar në Eurovision, kujtojmë përfaqësimet e suksesshme të këngëtarëve kosovarë për vendet e tjera në Eurovision si: Rona Nishliu (2012), Lindita Halimi (2017), Gjon Muharremaj (2021) etj”, thuhet mes tjerash në përshkrimin për nënshkrimin e këtij peticoni.