Po zgjerohet në gjithë globin, Shkenda flet për rrjetin e qendrës së dobësimit

Këngëtarja Shkenda Dubova, përpos angazhimeve të saj në muzikë, është tejet e angazhuar edhe në biznesin e saj me qendrat e dobësimit.


Me shumë histori suksesi nga këto qendra, Shkenda ka arritur që ato t’i hapë edhe përtej kufijve të Kosovës, shkruan Reporteri.net.

Pas hapjes së qendrave të dobësimit në vendet fqinje dhe Zvicër, Shkenda tashmë ka plane tjera.

Se për çka bëhet fjalë, mund ta kuptoni në videon e mëposhtme.

Emisioni ‘SHOW TIME’ është prodhim i Gazetës Online ‘Reporteri.net’ dhe transmetohet çdo të shtunë në orën 19:30 në RTV Dukagjini. /Reporteri.net