Porosia e Albërie Hadërgjonaj: Kujdesuni për veten, burrin dhe dashnorin

Albërie Hadërgjonaj ka treguar se për të qëndruar në formë dhe për të eleminuar rrudhat ajo bën një herë në 3 muaj lazer dhe herë pas here botoks për të paralizuar muskujt.


Por tashmë ka vendosur të bëj edhe një tërheqje të syve pasi kërkon që fytyra e saj të duket perfekte. Pasi ka treguar rutinën e saj për një fytyrë të freskët, Albëria ka një këshillë për të gjitha gratë dhe vajzat:

“Ua them me zemër, shikojeni veten. Kujdesuni për veten në radhë të parë, për burrat dhe pse jo për dashnorin, ndjehuni seksi”.

Nëpërmjet kësaj këngëtarja tregon se çdokush teksa kujdeset për veten duhet të mendojë edhe për të tjerët.