Publikohet video brenda festës së 30 vjetorit të Bora Zemanit

Moderatorja ka organizuar një festë për ditëlindje.

Ajo kishte të ftuar miq dhe kolegë brenda festës, shkruan lajmi.net.

Bora Zemani tregoi se ndihet e plotësuar dhe nuk mund të ishte më e lumtur se aq.

Ndërkohë, miqtë e saj i uruan më të mirat, gjithashtu edhe e këshilluan aty këtu se si duhet të qëndrojë ballë sfidave të jetës si 30 vjeçare.

Shiko videon e plotë për të parë këto momente.