Re e vjehërr, Ariana e Nera kalojnë momente së bashku

Ariana është reja simpatike e Sabriut dhe Nerës.


Pas martesës më Ermalin ajo është shndërruar në një blogere të suksesshme e mjaft e ndjekur në instagram.

Siç është parë deri tani Ariana llogaritet si vajzë tek vjehrria e tyre, gjë të cilën e kanë pranuar dy palët.

E sot kjo gjë mund të vërehet më së miri ku kjo foto tregon hapur raportet e Arianës me Nerën.

Vjehërr e re kanë dalë të kënaqen së bashku.