Ryva Kajtazi: Dashuria nuk qenka kopsht me lule

Aktore e këngëtare që skenën e ka si shtëpinë e saj. Ryva Kajtazi është personazh publik shumë familjar për një publik të tërë, pasi prej shumë vitesh është në skenë, në ekran, produktive dhe e pa ndalshme.


Në “Kosovare” 3 pyetje e 3 pergjjgje.

1. Sakrificat që ke bërë në emër të profesionit?

1.Ndonjëherë duhet të dalësh nga vetja. Mua nuk më pëlqen. Por, ky profesion ka raste kur të nxjerr nga lëkura. Besoni, është sakrificë.

2. Çfarë mendon kur dëgjon për çifte që bashkohen dhe ndahen sot?
2.Jeta ka të mirat dhe të këqijat e saj. Asgjë nuk është kopësht me lule, as dashuria.

3.Dashurinë dhe urrejtjen një fill i ndan…Si i shikon, si vijnë tek ti këto dy ndjesi?
3.Mua më duket se I ndan një botë e tërë, sepse ato janë dy botë të kundërta.