Sa ka ndryshuar Naim Abazi pas ndërhyrjeve të kirurgjisë plastike?

Është fytyrë publike që shfaqet shumë shpesh në ekrane televizive dhe është shumë i dashur për publikun.


Bëhet fjalë për moderatorin e njohur të emisionit “Odeon”, Naim Abazin, i cili prej disa viteve ka ndërruar shumë në pamjen e tij, shkruan Reporteri.net

Përveç se Abazi ka bërë ndërhyrje estetike edhe në fytyrë, është zbuluar se ka mbjellur edhe flokët, me çrastë ka arritur një ndryshim të madh në pamjen e tij.

Kjo foto mund të sjell detajet e Abazit se si ka ndryshuar ai ndër vite, ku shihet se si është dukur para ndërhyrjeve dhe pas tyre.

Ndryshe, pas këtij ndryshimi jo të gjithë e kanë pritur mirë këtë për shkak se disa persona ironizuan me ndryshimin drastik të Abazit.

Kujtojmë që Abazi nuk është i vetmi që në estradën e showbizit bëjnë operacione plastike, duke përfshirë edhe të rinjtë që kanë ndryshuar pamjen e tyre.

Reporteri.net