Sabri Fejzullahu me dedikim të veçantë për djalin e madh për datëlindje

Këngëtari ka zgjedhur t’i bëjë një urim special përmes rrjeteve sociale.


Duke publikuar një imazh në storien e tij, Sabri Fejzullahu i ka shkruar edhe një dedikim.

Këngëtari ndër të tjera i ka uruar edhe shumë vite me lumturi dhe gjithë të mirat.

“100 i festofsh i gëzuar me dinjitet me dituri me dashni punë të mbarë me respekt me edukatë me sinqeritet e me 100 epitete që i posedon Ti djali i babi”, kanë qenë fjalët e këngëtarit.

Ndryshe, rikujtojmë se Armendi është djali i Sabri Fejzullahut nga martesa e tij e parë.