Shqipëria pret kualifikimin në finale të Eurovisionit

Me performancën e sapo përfunduar të këngës “Ktheju Tokës”, Jonida Maliqi, përfaqësuesja e Shqipërisë, synon ta dërgojë vendin në finale të Eurovisionit.


Këngëtarja shqiptare performoi e 14-a në natën e dytë gjysmëfinale në Tel Aviv.

Së shpejti pritet të nisë votimi për të çuar edhe dhjetë këngë në finalen e madhe të së shtunës.

Kujtojmë se deri më tani në finale kanë shkuar: Greqia, Bjellorusia, Serbia, Qipro, Estonia, Republika Çeke, Australia, Islanda, San Marino dhe Sllovenia.