Shyhrete Behluli me familjen e saj izolohet në Brezovicë, bën apel për kujdes

Këngëtarja e mirënjohur, Shyhrete Behluli ka vendosur që të izolohet së bashku me familjen e saj.


Ata kanë shkuar në Brezovicë, ku edhe shihen e tërë familja së bashku.

Reja e Shyhretës, Learta ndau disa fotografi ku edhe tregoi që gjenden në Brezovicë.

Ndërsa, Shyhretja bëri apel për kujdes, dhe jo për panik.