Shyhrete Behluli pozon si një 20 vjeçare

Është 59 vjeçare por falë kujdesit ndaj lëkurës, por edhe stilit të veshjes ajo duket si 20-të.


Flasim për Shyhrete Behlulin- këngëtaren e dashur të publikur, njëherish edhe këngëtaren e shumë hiteve të bukura.

Shyhretja është nënë e pese fëmijëve, por edhe gjyshe e dy nipave dhe tri mbesave.

Por ajo vazhdon të jetë në top formë pavarësisht statusit të saj si nënë, vjehërr e gjyshe.

Së fundmi, këngëtarja ka pozuar pos të ishte manikene.

Eh, po ‘robi plaket kur do vetë’ apo?