Sot i dashuruar marrëzisht pas Georginës, por dikur i kishte të dashura këto 7 super ‘pjeshka’

Cristiano Ronaldo, padyshim është emri që gjithmonë shoqërohet me supermodele, aktore dhe yje të televizionit.


Këtu gjeni një listë të gjitha femrave që Ronaldo ka qenë në lidhje gjatë viteve të fundit.

Sophie Reade

Melanie Martins

Mirella Grisales

Bipasha Basu

Irina Shayk

Miss Cassandre Davis

Georgina Rodriguez