Tjetër zarf i zi në Big Brother VIP, ky është dënimi për dy banorët që thyen sërish rregullat në shtëpi

Pak para se të filoi prime i “Big Brother Vip”, “Vëllau i madh”, ka dërguar një zarf të zi në shtëpi.

Në zarf ishte dënimi për dy banorët të cilët kishin dhënë informacione nga jashtë.

Të dënuarit janë Sarah dhe Meridiani, të cilëve i’u heqet e drejta për të nominuar deri në një vendim të dytë.