Tuna bashkë me të birin zhvendosen nga Prishtina

Tuna sërish po merr vëmendjen e publikut me veprimet e saj, këngëtarja ka marrë djalin me vete dhe janë zhvendosur nga Prishtina.


Javë më parë është folur se këngëtarja nuk po gëzon raporte të mira me burrin e saj Patrisin, por një gjë e tillë qëndron e pa vërtetë pasi ajo ka udhëtuar pikërisht në Amerikë për tu bashkuar me burrin, shkruan lajmi.net.

Përndryshe, sa i përket muzikës dje BimBimma publikoi bashkëpunim me Ergen dhe pjesë e këtij projekti ishte edhe Tuna, kënga titullohet ‘Skutaqja’.