Tuna me fjalë të mëdha për Yll Limanin

Këngëtarja e njohur shqiptare, Tuna, është në prag të publikimit të albumit të ri.


Tuna publikoi albumin e ri “ForTuna” me një koncert në Filharmoninë e Shkupit.

Aty prezent ishin shumë mysafirë, në mesin e të cilëve Yll Limani, të cilit këngëtarja i’u drejtua me fjalë të mëdha në një postim të saj në instagram.

“Yll, mezi pres publiku të dëgjoj këngën e shkruar nga ti “Plagë” dhe duetin tonë “A don hala”…. Dije se ti nuk je prezent vetëm aty, ti je kudo në album. Nga fillimi deri në fund. Ashtu si që ishe me mua nga fillimi deri në publikimin e albumit. Nuk mjaftojnë fjalët për të të thënë TË FALEMINDERIT dhe për të shpreh mirënjohjen që kam për ty si artist dhe si mik! Të faleminderit që më binde se gjitha ato që i kam brenda (e për të cilat ta kam lodh kryt ditë e natë) duna me i derdh n’kang! Të faleminderit për pjekurinë artistike! Të faleminderit që ishe pjesë e albumit! Të faleminderit që i dhe koncertit nur të veçantë! Të faleminderit që më ke duru! Të faleminderit që të kam! “, ka shkruar Tuna për Yllin në Instagram.