Urimi i Rihannës për ditëlindjen e nënës

Rihanna përveç që është një këngëtare e përsosur, është edhe një vajzë e mirë për familjen.


Rihanna ka ndarë me ndjekësit një imazh në Instagram, përmes së cilit ka uruar ditëlindjen e nënës së saj.

“Urime ditëlindjen për nënë time të bukur e të ëmbël. Faleminderit që më mësove se forca, dashuria, falja, sakrifica, puna e madhe, dhe të ndihmoni të tjerët në çfarëdo mënyre që mundeni … është ajo se si duket bukuria e vërtetë. Të dua dhe ju vlerësoj!

Faleminderit Zotit për zgjedhjen e kësaj qenie të mrekullueshme për të qenë nëna ime!”, ka shkruar këngëtarja.